Navigation


http://www.buitengewonerelaties.nl/uploads/images/zijkant/workshops 1.jpg

Workshops en cursussen

 

 

Per cursus of workshop worden de tijden bepaald.

In een workshop of een cursus is in principe plaats voor maximaal 6 relaties.

Er wordt basale kennis en informatie gegeven, uitgewisseld, oefeningen gedaan en elke deelnemende relatie kan een relatiesessie krijgen in de groep. Er is altijd een leidend thema. In de workshops ligt de focus op het ervaren en werken in de eigen relatie.

De workshops worden altijd geleid door 2 therapeuten.

De kosten voor workshops worden per keer bepaald.

 

HET KUSSEN OPSCHUDDEN Losstaande workshops voor paren

Neem even contact op voor de data.

In relaties speelt veiligheid en vertrouwen een grote rol. Maar ook spanning en verrassing tellen mee! Ongemerkt komt de nadruk vaak op veiligheid te liggen, ten koste van een prettige spanning. Onze behoefte aan zekerheid dooft ongewild de passie en het vuur, en daarmee de brandstof van de liefde. Conflicten worden gemeden of gesust. Er verdwijnt er wel eens wat onder het kleed…

Als je echt in de knoei komt met elkaar is er natuurlijk de mogelijkheid voor relatietherapie. Maar waarom niet ook bewust het avontuur zoeken, en de liefde avontuurlijk en levendig houden?

Een relatieworkshop stelt je in staat om het kussen weer eens op te schudden.

Telkens als partners deelnemen aan een workshop zijn ze aangenaam verrast door de extra dimensie die het samenzijn met andere relaties brengt. De processen hebben diepgang, zijn intens en deelnemers voelen snel de veiligheid, die stimuleert en uitnodigt om stappen te zetten. Gemakkelijk wordt duidelijk welke thema’s er spelen en ‘profiteer je mee’ van de processen van de andere paren.

Vaak is de verzuchting na afloop: “Dit zouden we vaker moeten doen!”

Om die reden geven wij in ieder geval drie keer per jaar een gelegenheid om met een workshop mee te doen. Per workshop is er plaats voor minimaal 4 tot maximaal 6 paren. De uitdaging is om in je relatie diepgang én plezier, avontuur én veiligheid te ervaren en vertrouwen te krijgen in het nemen van risico’s.

AANMELDING EN KOSTEN

Aanmelding kan via het contactformulier van de website, per email of telefonisch. Als we jullie nog niet kennen, is een oriënterend gesprek met een van ons vereist. De kosten bedragen € 125,- per persoon voor een workshop.

 

BIJZONDERE ACTIVITEITEN

Regelmatig organiseren wij bijzondere activiteiten. Als je belangstelling hebt, neem dan even contact met ons op voor de meest actuele informatie.

Ga naar Contact, of email of bel.

 


Meer onder Actueel: