Navigation


Over ons

Buitengewone Relaties

Onder deze noemer bieden wij onze diensten aan als relatietherapeut. Wij leven samen als man en vrouw en zijn ouders van 3 kinderen, die inmiddels volwassen zijn. Onze manier van werken is gestoeld op het ECW (Embodied Couples Work) van Brian en Marcia Gleason (Embodied Couples Institute in New York), waarvoor wij in 2010 gecertificeerd zijn. Wij zijn lid van de ECI-Faculteit (www.exceptionalmarriage.com ) en sinds 2014 ook trainers van professionals. Wij vinden het fijn om onze visie en ervaringen met anderen te kunnen delen. We doen dat professioneel en met liefde.

 

Jeanneke

Sinds 1988 heb ik een zelfstandige praktijk. Ik geef individuele-, groeps- of relatietherapie; altijd in samenhang met lichaamswerk.

De kosten voor een sessie bedragen €90,- per uur en worden vaak vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Telefonisch spreekuur is dinsdag en woensdag 17.30-18.00 uur en donderdag van 8.30-9.00 uur.

Daarnaast ben ik docent, supervisor en leertherapeut, verbonden aan diverse beroepsopleidingen.

Destijds begon ik als therapeut in de verslavingszorg, waarna ik me steeds meer ging specialiseren in lichaamsgericht werken. Ik ben opgeleid en gecertificeerd als NIBA (Bio-Energetica) en als Core- Energetica Therapeut. Ik ben lid van het SBLP en maak deel uit van de koepelorganisatie SBCZ. Tevens ben ik lid van NIBIG, NAP registratienummer ecp-nl-631.

Dat ik sinds 2010 samen met mijn man ook relatietherapie kan aanbieden, voelt na ons 45 jarige huwelijk en het opvoeden van drie kinderen, als een vanzelfsprekend vervolg van mijn leven en werk.

Ik geniet ervan als mensen het contact met hun levenslust verbeteren.

 

 

 

ecw-netwerk.nl