Navigation


Over ons

Buitengewone Relaties

Onder deze noemer bieden wij onze diensten aan als relatietherapeut. Wij leven samen als man en vrouw en zijn ouders van 3 kinderen, die inmiddels volwassen zijn. Onze manier van werken is gestoeld op het ECW (Embodied Couples Work) van Brian en Marcia Gleason (Embodied Couples Institute in New York), waarvoor wij in 2010 gecertificeerd zijn. Wij zijn lid van de ECI-Faculteit (www.exceptionalmarriage.com ) en sinds 2014 ook trainers van professionals. Wij vinden het fijn om onze visie en ervaringen met anderen te kunnen delen. We doen dat professioneel en met liefde.

 

Jeanneke

Sinds 1988 heb ik een zelfstandige praktijk. Ik geef individuele-, groeps- of relatietherapie; altijd in samenhang met lichaamswerk.

De kosten voor een sessie bedragen €90,- per uur. Telefonisch spreekuur is dinsdag en woensdag 17.30-18.00 uur en donderdag van 8.30-9.00 uur.

Daarnaast ben ik docent, supervisor en leertherapeut, verbonden aan diverse beroepsopleidingen.

Destijds begon ik als therapeut in de verslavingszorg, waarna ik me steeds meer ging specialiseren in lichaamsgericht werken. Ik ben opgeleid en gecertificeerd als NIBA (Bio-Energetica) en als Core- Energetica Therapeut. Uiteraard onderhoud en versterk ik mijn deskundigheid structureel in collegiale intervisie en bijscholingen.

Ik geniet ervan als mensen het contact met hun levenslust verbeteren.

 

 

ecw-netwerk.nl